Ervaringen

BEN JE OOK ZO BENIEUWD..

... wat de ervaringen zijn van anderen die bij Rosemarie in behandeling zijn geweest? Hieronder een digitale greep uit de vele reacties die Rosemarie dagelijks mondeling krijgt. Heb je ook een behandeling van Rosemarie gehad? Laat dan hieronder jouw ervaring achter!

Wat vind jij van Rosemarie?

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.159.25 op.
12 berichten.
Mirjam
Ik ben bij Rosemarie gekomen op aanraden van mijn schoonheidsspecialiste. De voetreflex werkt zeer ontspannend en helpt bij verschillende stress gerelateerde klachten. Rosemarie is een zeer hartelijke en kundige vrouw. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Ook voor een goed gesprek ben je bij haar aan het juiste adres. Ik kan Rosemarie dan ook van harte aanbevelen.
Corina Overduin
Doordat ik een heftige uitbraak van gordelroos had, ben ik bij Rosemarie terechtgekomen.
Zij heeft mij hier diverse malen voor behandeld en ik ging met grote sprongen vooruit, en mijn gordelroos genas (joehoe).
Ook mijn overgangsklachten heeft ze behandeld en daar heb ik gek genoeg helemaal geen last meer van.
Een grote meerwaarde is dat zij een hele fijne en lieve vrouw is om mee te praten en ze zet je weer met beide benen op de grond, zodat je weer met een nuchtere en helder blik vooruit kan kijken.
Mijn ervaring is dan ook zeer positief, een aanrader voor iedereen die openstaat voor deze vorm van behandelen voor vele klachten.
Bedankt lieve Rosemarie
Groeten van Corina
Henk Mulder
Ik heb in twee ziekenhuizen gelopen en ben bij een heilpraktiker in Duitsland geweest, heb ook een paar fysiotherapeuten bezocht, maar niemand kon mij helpen. Ik kwam Rosemarie tegen en die zei dat ze mij kon helpen, heb een afspraak gemaakt met de gedachte helpt het niet het schaadt ook niet. De volgende morgen toen ik opstond was mijn eerste gedachte weggegooid geld maar ja, geprobeerd. Mijn klacht was dat ik niet rechtop kon staan van de pijn. Maar in de middag kon ik weer rechtop lopen en in de avond liet ik de hond uit en kon zelfs weer een stukje rennen. heb nu drie behandelingen gehad en tafeltennis en fluit weer voetbalwedstrijden.
Rosemarie, heel erg bedankt.

Henk Mulder
moontje
Ik ben onder behandeling geweest, het heeft mij heel goed gedaan. Was even mezelf kwijt o.a stress aan de buitenkant niet te zien, geestelijk was ik sterk maar door de voetreflex was ik tot de ontdekking gekomen dat mijn schildklier/milt snijdende pijn veroorzaakte (oorzaak stress) bij de behandeling. Mijn emotionele kant was verdwenen was verhard. Het heeft mij zo goed geholpen heb mij zelf weer terug gevonden emotionele gevoel weer terug. Dat geeft zo een fijn gevoel, als ik niet bij Rosemarie terecht was gekomen was ik er nooit achter gekomen, en er mee door gelopen.

Ik raad iedereen aan om eens contact op te nemen als je bepaalde klachten heb. Er is zoveel op te lossen met voetreflex in plaats van medicijnen. Het werkt echt!
Maria de Jager
Bij mijn eerste ontmoeting met Rosemarie voelde ik de rust en gemeende interesse. Ik wist niet precies wat mij te wachten stond en zij neemt de tijd voor je om niet alleen uitleg te geven maar ook "echt" te vragen hoe het met je gaat en wat je beweegt. Daarbij is het contact met je voeten heel prettig, nuttig en heel ontspannend.

Ik heb veel gehad aan mijn bezoeken bij Rosemarie. Zij is niet alleen heel goed in haar werk ook de sfeer in haar behandel kamer heb ik als heel fijn ervaren. Heel bijzonder mens en een mooie ervaring rijker.

Dank je wel voor jouw behandeling, gastvrijheid, wijsheid en warme persoonlijkheid. X
Rozemarijn
Ik ben fan van Roos. Roos is fan van Roos! Waarom?

Omdat Roos puur is, zuiver en altijd de monkey mind weer weet te kalmeren in mijn drukke leven. Ze kan heel goed bijzaken van hoofdzaken scheiden en praat net zolang totdat ik het gevoel heb weer alles op een rij te hebben wat goed voor MIJ is, en dan dus ook voor anderen. Als alleenstaande fulltime werkende moeder/kostwinner is dit een geschenk uit de hemel. Ik kom al jaren bij Roos en mijn familieleden ook.

Ik kan niet anders zeggen dat wij allemaal heel graag bij Rosemarie komen. De combinatie van massage, sjamanistische therapie, voetreflex en nog heel veel meer is puur thuiskomen in jezelf.
Maria
Rosemarie: "A healing power woman" ... Haar holistische blik op mijn klachten, haar warme persoonlijkheid, haar wijze woorden en helende handen hebben niet alleen mijn voeten verwend maar ook bijgedragen aan mijn eigen healing, zowel lichamelijk als in mijn persoonlijke groei.

Je bent een mooi mens!

Veel liefs, Maria
Marlijn
Ik kom nu al jaren bij Rosemarie.
Door de jaren heen heeft ze me geholpen met lichamelijke klachten (hoofdpijn, rugpijn, PMS-klachten), maar ook heeft ze me mentaal bijgestaan bij grote veranderingen. Niet alleen haar voetreflex behandelingen zijn heerlijk en helend, maar ook de goede gesprekken, haar warmte en haar nuchtere kijk op de dingen hebben mij geholpen. Ik ben sterker geworden, onafhankelijker en tegelijkertijd ook minder streng voor mezelf. Ik luister nu ook beter naar mijn lichaam.

Een warme groet,
Marlijn
Sonja Dekker
Ik vertrouw al jarenlang mijn voeten toe aan Rosemarie... Het is kort gezegd, iedere keer weer een héérlijke en ontspannen ervaring om door Rosemarie behandeld te worden. Ik ervaar Rosemarie als zeer kundig, toegewijd, warm en krachtig!

Sonja Dekker
''De Sonnestrael'' , praktijk voor healing en klank.
Ine
De avond na mijn overtijd-voetreflexmassage kreeg ik weeën en de dag erop beviel ik van mijn zoontje.

Dank je wel!

Ine, Amsterdam
Marion
Via mijn huisarts, Jan Mehrtens kwam ik in contact met Rosemarie. Ik had last van burnout-klachten en Rosemarie heeft mij met haar zeer rustgevende voetreflextherapie, haar oprechte interesse en aandacht voor zaken waar ik tegenaan liep en haar liefdevolle maar ook nuchtere kijk op dingen die ik soms moeilijker maakte dan ze waren, geleerd zaken te relativeren. Het is een feest om bij haar te zijn en ik beloon mezelf nog steeds regelmatig met een behandeling door haar.

Ik gun het iedereen die op welke manier dan ook even vast zit.
Jan Mehrtens, huisarts
Een behandeling door Rosemarie is iets dat ik iedereen kan aanbevelen. In de eerste plaats is het enorm ontspannend. Daarnaast voelt zij feilloos aan waar het probleem zit c.q. waaraan gewerkt kan worden. Eenmaal kwam ik voor een rugklacht en ik kon letterlijk voelen hoe Rosemarie mijn rug behandelde via een punt op mijn voetzool. Dat was een heel bijzondere gewaarwording. Van patiënten die ik verwijs hoor ik enthousiaste verhalen en zie ik goede resultaten. Mensen komen verder met het probleem en maken vaak een bewustzijnsontwikkeling door. Dat zo iets kan plaatsvinden heeft m.i. alles te maken met haar hartelijke ontvangst en de prettige sfeer die zij neerzet.